Udlejning

Lej erhvervslokaler på Sygehusgrunden

På Sygehusgrunden, et af Danmarks mest ambitiøse byudviklingsprojekter, har du en unik chance for at placere din virksomhed i hjertet af Holstebro, tæt på byens liv og med nem adgang til kunder og samarbejdspartnere.

Her bliver din virksomhed en del af en dynamisk ny bydel, hvor bæredygtighed og innovation går hånd i hånd. Hele området er en pioner inden for bæredygtig transformation, og som lejer får du mulighed for at indgå i et projekt, der har ambitioner om at reducere klimaaftrykket med op til 75 % gennem bevaring og genanvendelse af eksisterende bygninger.

Få dit fremtidige domicil i en sammenhængende bydel

Du vil opleve en levende atmosfære, hvor erhverv, kultur og uddannelse smelter sammen. Området summer allerede af aktivitet med mange midlertidige lejere, og fremtiden byder på endnu flere spændende muligheder.

Uanset om du har brug for kontorlokaler, kreative rum eller specialiserede erhvervsfaciliteter, kan Sygehusgrunden tilbyde fleksible løsninger til dit behov​.

Dine medarbejdere vil trives i en inspirerende og mangfoldig bydel med adgang til grønne områder og byens mange tilbud. Samtidig bliver din virksomhed en del af et udviklingsprojekt, der vil sætte nye standarder for byudvikling og fungere som inspirator for arkitektur og bæredygtighed byudvikling på alle parametre.

Grib muligheden og bliv en del af Holstebros fremtid ved at leje dig ind i historiske lokaler på Sygehusgrunden.

Ledige lejemål

Nedenfor kan du se, hvilke lejemål vi har til rådighed: