Sygehusgrunden er en del af SustainWeek

Uge 36 er SustainWeek

I 2023 løber SustainWeek af stablen i Holstebro Kommune i uge 36. Kommunen, der er en førende region inden for bæredygtig produktion, energi og forsyning, er vært for ugen, der er fyldt med workshops, konferencer og besøg på lokationer i hele kommunen.

Her samles nogle af Danmarks førende virksomheder med specialister og forskere om løsningen af fremtidens grønne problemstillinger og involverer omverdenen i løsningerne.

Sygehusgrunden som case

Sygehusgrunden er casevirksomhed torsdag den 7. september. Her samler vi en række eksperter og gæster, som skal hjælpe os med at opdage og udvikle bæredygtige løsninger med udgangspunkt i, hvordan det gamle sygehusområde kan transformeres til et lokalsamfund, der fremmer sundhed, trivsel og samhørighed.

Klik på videoen og hør direktør Thomas Leerberg fortælle om Sygehusgrunden, og hvorfor vi er med i SustainWeek.

 

Om SustainWeek

Sustain Week er et årligt tilbagevendende tiltag, hvor nogle af de førende lokale virksomheder i sammen med nogle af de mest ambitiøse virksomheder i Verden bruger deres tid med de dygtige internationale forskere, studerende og specialister på området, til netop at finde bæredygtige fremtidsløsninger inden for deres respektive felter.

Bag Sustain Week står Holstebro Kommune, Foodjob Nordic, Holstebro Udvikling og Erhvervsforum Holstebro.

Læs mere om SustainWeek